Peuterspeelzaal Zutphen

Wilt u uw peuter een steuntje geven in z'n ontwikkeling als voorbereiding op de basisschool? 
Bij Dikkertje Dap kinderopvang te Zutphen is uw peuter bij het juiste adres!

Dikkertje Dap heeft verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een voordeel hiervan dat we kunnen aansluiten op een huiselijke situatie. Broertjes en zusjes kunnen samen in de groep. De ruimte biedt veel speelmogelijkheden die tegemoet komen aan diverse behoeften van de kinderen: rust en beweeglijkheid; openheid en beslotenheid.

Op Dikkertje Dap worden voor de oudere peuters activiteiten aangeboden die specifiek gericht zijn op hun leeftijd. Uit ervaring weten we dat oudere peuters “extra” uitdaging nodig hebben en daarom bieden wij hen gezamenlijk met Perspectief dagelijks een specifieke activiteiten aan bod aan. Het is een mooie voorbereiding voor de basisschool!

Wij nodigen u en uw peuter van harte uit om kennis te maken met de peuterspeelzaal (en peutergroepen) van Dikkertje Dap kinderopvang aan de Paulus Potterstraat 6 te Zutphen.

Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm:


 
   
Dikkertje Dap kinderopvang
Paulus Potterstraat 6
7204 CV Zutphen

Volg ons ook via Facebook
Telefoonnummer:
0857733752

E-mail:
g.behet@kinderopvangdikkertjedap.nl
 
Zoekwoorden:
Peuterspeelzaal Zutphen, Peuterspeelzaal Warnsveld, Peuterspeelzaal Eefde, Peuterspeelzaal Brummen Peuterspeelzaal Vorden Peuterspeelzaal Gorssel Peuterspeelzaal Lochem

 

 

                                         

© Dikkertje Dap kinderopvang